Sunds Open 2011

Sunds Open 2011

Sunds Open 2011 blev afviklet søndag den 29. maj 2011. Det var anden gang og dermed er der nye vindernavne klar til indgravering på pokalerne.

27 deltagere var tilmeldt herre-rækken mens kun 2 havde meldt deres ankomst i dame-rækken. Der blev dog alligevel kæmpet intenst om sejren, der gik til Lone Simmelsgaard fra Herning over Pernille Risbjerg fra Vorgod. De to byttede dermed plads på podiet i forhold til 2010-udgaven af Sunds Open.

Dagen var desværre igen i år præget af regn og blæst, men alligevel blev der vist masser af godt humør, super spil og dagens vinder i herre-rækken, Steen Hessel fra Ikast, slog banerekorden i suveræn stil.

Den tidligere banerekord på 62 spark er nu ændret til 58 spark – imponerende og formentligt bliver det meget svært at slå! Se mere om banerekorderne under fanen “Banens bedste”.

Andenpladsen gik til Bent Sandfeld fra Give, mens Peter Vibeck fra Aalborg gentog sidste års tredjeplads. Peter Vibeck blev iøvrigt den eneste, der lavede to “hole in ones” – på bane 5 og bane 14. Herudover var der yderligere 10 “hole in ones” – alle på bane 14.

Der skal lyde et stort tillykke til de to vindere – og selvfølgelig også et stort tillykke til Steen Hessel med den imponerende banerekord!

Vi ser frem til at se alle igen, og håber selvfølgeligt at vejret bliver bedre i tredje forsøg! Vi håber endnu flere vil lege med i 2012, hvor vi igen vil afholde Sunds Open sidste i maj eller i starten af juni.

Har du ris, ros eller gode ideer til turneringen hører vi det gerne på mail@sundsfodboldgolf.dk

Sunds Open 2011 – Resultatark herrer

Sunds Open 2011 – Resultatark kvinder